Bacchus Étterem
Tokaj óvárosának egyik legpatinásabb, több mint 350 éves, kétszintes, három járattal rendelkező pincerendszere várja kedves vendégeit.
A tokaji pincékre jellemzően, a löszös talaj miatt a pincejáratok kiboltozásra kerültek riolit tufa kőzettel. A tölgyfahordókból kiáramló borpára létrehozta a boltozat kövezésén a fekete színű nemespenészt (cladosporium cellare).
Ez a penész nagyban hozzájárul a fahordós érlelés mellett a karakteres, semmivel össze nem téveszthető tokaji ízvilág kialakulásához.
A pince alsó szintjének egyik oldaljáratában borozó került kialakításra, ahol lehetőség nyílik a hagyományos oxidatív eljárással, fahordóban érlelt tokaji borfajták – Furmint, Hárslevelu, Sárgamuskotály, Szamorodnik, és Aszúk – kóstolására, fogyasztására, vásárlására.
A pince felső szintjén egy 50 fő befogadására alkalmas kóstoló terem került kialakításra, ahol – elozetes egyeztetés után – csoportok / min. 20 fő / részére 4 és 6 borból álló kóstoltatásokat rendeznek, amihez pogácsát és ásványvizet biztosítanak.
Igény esetén magyaros paraszttálat, bográcsgulyást, vagy babgulyást kínálunk a borkóstolóhoz étkezési ajánlatként.
A Tokaj városának óvárosi részében a főtéren található egy több százéves épületben, felújított környezetben a Bacchus étterem-pizzéria.
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a 40 fő befogadására alkalmas éttermünkben. Étlapunkon több mint 30 házias étel, illetve 10-12 fajta, különböző méretű kemencében sült pizza szerepel. Nyári időszakban hangulatos terasszal, illetve bőséges fagylaltválasztékkal állunk leendő vendégeink rendelkezésére!
Előzetesen bejelentet csoportok részére 30 fő felett kedvezményt biztosítunk.
Éttermünk vállalja konferenciák, céges rendezvények lebonyolítását 300 főig.
Amennyiben további kérdései lennének, illetve megrendelés ügyben kérem, szíveskedjenek az alábbi elérhetőségeinken jelentkezni.