Tokaji Kávépörkölő Manufaktúra és Kávéház

kávézó

A kávézó

A pörkölővel egy helyen található kávézóban vendégeink megkóstolhatják a single-origin kávékat és a keverékeket is. Alapvetően az olasz kávéiskola italait kínáljuk melyeket egy háromkaros La Marzocco FB 80-as géppel készítünk a ház espresso keverékéből. Brew bárunkban megkóstolhatják a szelektált kávékat vagy a filterkávéhoz készített keveréket alternatív kávékészítési technológiákkal: V-60, drip decanter, karlsbadi kanna, aeropress, French press, syphon, hideg drip.



A pörkölés

Pörköléskor a legfontosabb megfontolásunk mindenféle trendtől függetlenül az, hogy az adott zöld kávénál mi az ideális pörkölési hőmérséklet és időtartam.Ezt nem lehet kézikönyvben megtalálni, rengeteg odafigyelést, kísérletezést és munkát igényel. Ha rábukkanunk egy kiváló zöld kávéra akkor azt mindenképpen szelektáltan is csomagoljuk pörkölés után vendégeink számra.