Toldi Fogadó

Szeretettel üdvözli Önt a Toldi Fogadó teljes személyzete!

Toldi Fogadó 3 csillagos wellness hotel, amely 19 szobával, magyaros étteremmel, családias légkörrel, segítőkész személyzettel várja vendégeit, a történelmi Tokaj belváros szívében, csodálatos hegyaljai környezetben, melyhez friss levegő, éltető víz, és a történelmi borospincék isteni nedűi társulnak.

A hotel épülete két részre különíthető el (műemléki épület és új épületi szárny), de mégis egy egységet alkot, melyben kényelmesen 50 főnek tudunk szállást biztosítani.

A műemlék épületben 6 szoba, magyaros étterem, utcafronti terasz és a kerthelységben lévő belső terasz található. Az újszárny 13 légkondicionált szobával, lifttel, 60 főt befogadó különteremmel és wellness részleggel rendelkezik.

Wellness szolgáltatásaink: 15 méteres úszómedence, 10 fős jacuzzi, finn szauna, só szoba, masszázsszolgáltatásokat tartalmaz.

A szálloda egész területén WIFI vezeték nélküli internet elérés biztosított.

Minden szobánk mini bárral, televízióval, telefonnal felszerelt.

A hozzánk érkező vendégek a hotel saját parkolóját díjtalanul használhatják az itt tartózkodás alatt.

Szobakínálataink

Franciaágyas, külön ágyas, háromfős, négyfős valamint egy ötfős apartman a Tisza és Bodrog folyóra néző nagy terasszal.

A konyhánk magyaros jellegét az adja, hogy a helyi termelők által megtermelt alapanyagok felhasználásával, különleges gasztronómiai élményt biztosítunk a minket felkereső vendégeinknek. Étlapunkon megtalálható a magyar specialitásokon túl, a hal, a vad és a vegetáriánus ételek.

Borlapunk Tokaj-Hegyalja 20 kisebb-nagyobb pincészet borait és a saját borászatunk díjnyertes termékeivel várja a borkedvelőket.

A különtermünk 60 főt befogadó képességű, természetes megvilágítású, technikai eszközökkel felszerelt. Megfelelő helyszínt biztosítva konferenciák, céges rendezvények, esküvők, családi összejövetelek megrendezésére.

Csapatépítő tréningek, külső rendezvények kitelepülését, programszervezését, teljes körű lebonyolítását vállaljuk minőségi, magas színvonalon.

A hotel saját 7 személyes kisbusszal rendelkezik, ami igény esetén a vendégek rendelkezésére áll (bortúrák, transzferek, kirándulások, városnézés).A horgászok és a vízi sportot kedvelők számára, a Bodrog folyópartján, a hotel saját stégét díjmentesen használhatják.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük szállodánkban.

Étterem

A szálloda éttermében a szállóvendégek mellett a környéken élők és a városunkba látogató turisták is a nap bármely szakában elfogyaszthatják az étlapon található ételeket, kóstolhatják a borlapunkon megtalálható borkülönlegességeket.

Étlapunk kínálatának összeállításánál különböző szempontokat és igényeket vettünk figyelembe, így a hagyományos ízek mellett különleges, egyedi íz variációkkal várjuk a hozzánk betérőket.Különleges ízek mellett a magyaros konyha került előtérbe, kellemes, nyugodt környezet, barátságos kiszolgálás mellett, nyáron utcafronti terasszal és kerthelységgel kiegészülve.

Éttermünkben lehetőséget biztosítunk különböző baráti, céges, illetve családi események, találkozók, közös ebédek, vacsorák megszervezéséhez.